نبض‌فناوری اخبار فناوری | تطبیق راهکارهای ارتباطی با نیازهای هر کسب‌وکار و معرفی ظرفیت‌های همکاری میان شرکت‌های خصوصی و فعالان فناوری، از محورهای مطرح‌شده در رویداد ملی مانوین در اصفهان بود؛ رویدادی که فرصتی برای معرفی خدمات ارتباطی سازمانی همراه اول و بررسی نیازهای ارتباطی شرکت‌ها فراهم کرد.

به گزارش «نبض فناوری»، نیازهای ارتباطی شرکت‌ها با گسترش فعالیت‌هایشان تغییر می‌کند و پاسخ‌گویی به این نیازها، راهکارهایی متناسب با شرایط هر کسب‌وکار می‌طلبد. رویداد ملی «مانوین» در اصفهان فرصتی بود تا بخشی از این ظرفیت‌ها و زمینه‌های همکاری میان شرکت‌های خصوصی و فعالان فناوری معرفی شود. سارا جعفری، کارشناس فروش معاونت کسب‌وکار سازمانی همراه اول، در گفت‌وگویی از خدمات و ابزارهای ارتباطی قابل ارائه به کسب‌وکارها و مدل‌های همکاری با شرکت‌های بخش خصوصی گفت.

پرهیز از فروش نسخه‌های عمومی

جعفری با تاکید بر ضرورت تطبیق راهکارهای ارتباطی با مقیاس کاری هر کسب‌وکار گفت: رویکرد ما در تعامل با مدیران شرکت‌ها، ارائه بسته‌های آماده و همسان نیست؛ بلکه ابتدا ساختار ارتباطی، فرایندهای عملیاتی و چالش‌های جاری مجموعه ارزیابی می‌شود و سپس ابزار مناسب پیشنهاد می‌گردد. این راهکارها طیفی از خطوط ویژه سازمانی، شبکه‌های امن اختصاصی مانند APN و MVPN، اینترنت پایدار با پهنای باند اختصاصی و سامانه‌های مدیریتی نظیر «سهما» و سیستم مدیریت ناوگان  را دربرمی‌گیرد.»

کاهش شکاف اطلاعاتی در بازار خدمات تجاری 

این کارشناس فروش سازمانی، ناآشنایی برخی مدیران با ابزارهای نوین مخابراتی را یکی از دلایل پایین بودن بهره‌وری در برخی واحدها دانست: «تعدادی از سرویس‌های تخصصی ارتباطی می‌توانند هزینه‌های عملیاتی یا ریسک‌های امنیتی داده‌ها را به شکل چشمگیری مدیریت کنند، اما شناخت کافی از آنها در میان تصمیم‌گیران کسب‌وکار وجود ندارد. حضور در جمع فعالان حوزه فناوری، فرصتی برای معرفی کارکرد دقیق این ابزارها و ایجاد دسترسی مستقیم به مشاوران فنی و فروش است تا فرایند راه‌اندازی و اتصال شرکت‌ها به این بسترها بدون معطلی انجام گیرد.»

لینک کوتاه: