متن خبر

به گزارش سیتنا، تی‌پی‌لینک برای تولید روترهای خود در آمریکا، نامه اعلام قصد همکاری با شرکت تولیدی «کی‌ترونیک» امضا کرده است. این شرکت اعلام کرده که در صورت دریافت مجوزهای لازم از نهادهای نظارتی، مونتاژ روترهایش می‌تواند از اوایل سال ۲۰۲۷ در خط تولیدی در ایالت می‌سی‌سی‌پی آغاز شود.

انتظار می‌رود پس از راه‌اندازی این خط تولید، روترهای مجهز به فناوری وای‌فای ۸ از نخستین محصولات تی‌پی‌لینک باشند که کی‌ترونیک مونتاژ آن‌ها را بر عهده می‌گیرد.

تی‌پی‌لینک اعلام کرده است که این توافق بخشی از برنامه بلندمدت این شرکت برای افزایش سرمایه‌گذاری در تولید فناوری‌های پیشرفته و ایجاد فرصت‌های شغلی در آمریکاست. این شرکت همچنین هدف خود را طراحی و مونتاژ محصولات نسل آینده برای مصرف‌کنندگان آمریکایی در داخل این کشور عنوان کرده است.

با این حال، تی‌پی‌لینک همچنان باید قطعات مورد نیاز خود را از خارج از آمریکا تأمین کند. استیو کوفسکی، مسئول امور شرکتی این شرکت، در گفت‌وگو با پی‌سی‌مگ گفت: «بسیاری از قطعات اساساً از منابع داخلی قابل تأمین نیستند و این مسئله مختص تی‌پی‌لینک نیست؛ بلکه همه تولیدکنندگانی که تلاش می‌کنند تولید خود را به داخل آمریکا منتقل کنند، با این مشکل مواجه‌اند.»

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا در ماه مارس، تمام روترهای مصرفی تولیدشده در خارج از این کشور را تهدیدی امنیتی معرفی کرد و واردات آن‌ها را ممنوع ساخت. با این حال، فروشگاه‌ها همچنان اجازه داشتند محصولاتی را که پیش از اجرای ممنوعیت در انبار یا قفسه‌های خود داشتند، به فروش برسانند.

این کمیسیون در اطلاعیه خود اعلام کرده بود که شرکت‌ها می‌توانند برای دریافت معافیت از ممنوعیت درخواست دهند؛ اما تنها در صورتی که برنامه‌ای برای انتقال دست‌کم بخشی از فرایند تولید خود به آمریکا داشته باشند.

چند شرکت تاکنون موفق به دریافت این معافیت شده‌اند، اما تی‌پی‌لینک هنوز چنین مجوزی دریافت نکرده است.

انتهای پیام