متن خبر

دکتر محمود واعظی، وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات، در جریان برگزاری بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، با تقدیر از حضور رایتل در این نمایشگاه اظهار کرد: ابتدا باید از مدیرعامل و مسئولان رایتل تشکر کنم که در نمایشگاه حضور جدی و گسترده‌ای پیدا کردند.

وی افزود: حتماً لازم است مردم ببینند که اپراتورها در طول سال به چه میزان فعالیت می‌کنند، فعالیت اقتصادی دارند، از مردم درآمد دریافت می‌کنند، توسعه آنها چگونه است و چه برنامه‌ای برای آینده دارند.

واعظی ادامه داد: در این ۱۰ دقیقه‌ای که در خدمت مدیرعامل رایتل بودم و برنامه‌های این مجموعه را دیدیم، خوشبختانه نسبت به رایتلی که در گذشته به‌طور جدی فعالیت‌های آن را دنبال می‌کردم، گام‌های بسیار موثری برداشته شده است.

تأکید بر حمایت از رایتل و حل مشکلات مالی

وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اگر رایتل با همین هدف‌گذاری پیش برود و دولت و تأمین اجتماعی و وزارتخانه هم کمک کنند، مقداری از مشکلات مالی و مسائل این مجموعه را حل کنند، می‌توان امیدوار بود که این مسیر با موفقیت ادامه پیدا کند.

وی افزود: خوشبختانه رایتل وارد حوزه هوش مصنوعی و فعالیت‌های جدیدی شده است که علاوه بر خدماتی که از طریق موبایل و اینترنت به مردم ارائه می‌دهد، وارد صنعت نیز شده است.

ظرفیت رایتل برای کمک به صنعت کشور

واعظی با اشاره به ورود رایتل به حوزه صنعت اظهار کرد: به نظر من، اینکه رایتل وارد صنعت شده و می‌تواند از امکانات گسترده‌ای که در اختیار دارد برای کمک به صنعت کشور استفاده کند، گام بسیار خوبی است.

وی در پایان گفت: به همه دست‌اندرکاران شرکت رایتل تبریک می‌گویم و آرزو می‌کنم همین مسیری را که هدف‌گذاری کرده‌اند، ادامه دهند و در این مسیر موفق باشند.

انتهای پیام

خبرنگار: سارا استوار

تصویربردار: سهند بیژن نیا